на габарита крушката е халогена габаритна и струва 10 лв едната в ауто плус ги има
Известие
Collapse
No announcement yet.
какви са крушките на фаровете 156
Collapse
X
-
"Ето ти регулиран фар с рефлектор и фар с лупа за ксенон"
ето какво ме интересува, какво ще рече фар с лупа за ксенон , тая лупа за ксенон отделно ли се продава (за вграждане в стандартния модел фарове когато слагаме ксенонова крушка)или е съвсем различен модел фар като този от снимкатаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от toshi...9 Покажи съобщениена габарита крушката е халогена габаритна и струва 10 лв едната в ауто плус ги имаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от toshi...9 Покажи съобщениена габарита крушката е халогена габаритна и струва 10 лв едната в ауто плус ги имаAlfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеТо това е парадоксалното при 156-та, че всъщност крушките за габаритите са най-скъпите.Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениее те и при 147 са така...Просто са някакъв изчанчен вид...и съм ги признал за най-тегави за смяна...
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение"Ето ти регулиран фар с рефлектор и фар с лупа за ксенон"
ето какво ме интересува, какво ще рече фар с лупа за ксенон , тая лупа за ксенон отделно ли се продава (за вграждане в стандартния модел фарове когато слагаме ксенонова крушка)или е съвсем различен модел фар като този от снимката
А аз съм с Филипс - Кристал вижън и светят много добре (като се има предвид че единия ми рефлектор е прецакан с тия фарове прави линия и на светло, а с нормални крушки няма линия и на тъмно на повече от 1,5м). Струват 80лв. комплекта (2 крушки и 2 габарита, но габаритите не стажат за фаровете, а само за номера)
Днес трябва да я взема от сервиз и ще направя снимки
Comment
-
много ше съм ти благодарен ако качиш снимки, аз днес разпитах за BOSCH H7 +50% и за HELLA H7 +50% , оказа се че има такива модели и около 20-25лв/бр , в краен случай ще бучна нещо такова ( да отбележа че на предната си кола имах
BOSCH H4+50% и съм много доволен )Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Ами ако не искаш ксенони да слагаш, мисля на най-добра цена от халогенките се връзва Osram Night Breaker +90%. Цената (за H7) се движи в рамките на 16-20лв/бр. и са може би най-доброто от халогените.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
http://cgi.ebay.it/FARO-FANALE-ANT-O...1%7C240%3A1318
Много искам да сложа Ксенон... определено повече светлина на пътя => по-сигурно и приятно нощно каране! Освен това е и гъзария - дори на дневна светлина силната концентрация на бяло-синята светлина изглежда супер... Обаче!!! тия неща имат резон да бъдат направени на 156 с нещо от сорта на това по-горе (ebay.it - произволен избор) - истински крушки, лупи, прецизна настройка...
Оная вечер гледам едно Е60 и един Голф 3... и двете коли с Ксенон... е извинявам се на всички бакшиши и гъзарчета ама е*ал съм ти Ксенона за 150лв. ... заслепява отвратително. Светлината е толкова разсеяна, че е чиста заблуда това че не изморява очите колкото халогените, и освен това погледнато отстрани изглежда просто... синьо ?!
Дайте да мислим нещо от къде да си направим по масова покупка на фарове с отстъпка и да си гъзареем после като в по-цивилизованите държави2,0 t.s.
Comment
-
Първо да кажа : ТЪРСИХ ТЪРСАЧКАТА,НО....
Искам да подменя единия фар....
Къде имаше писано относно начина за демонтаж/монтаж на фаровете на 156-цата.
Благодаря предварително!!!
И извинения за колегата че му пиша в темата!!!Last edited by krasy k; d.m.y г., 18:51.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Абе да кажа и аз искам да цопна нещо такова на колата си ама нали се сещате че при някакъв удар застрахователите едва ли ще признаят щетата.Пък това са си доста пари 626 EUR и това ако е за бройка,1300лв са си 1/5 от стойноста на колата.Бих предпочел да си продам колата и да добавя тия пари и още малко и да си взема примерно 166-ца.Абе въобще шантава работа с тия фарове,афтър маркета е доста скъпа екстра за нашите автомобили.До 300-400лв съм по съгласен да дам за фарове но повече не мисля че е целесъобразно.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеПърво да кажа : ТЪРСИХ ТЪРСАЧКАТА,НО....
Искам да подменя единия фар....
Къде имаше писано относно начина за демонтаж/монтаж на фаровете на 156-цата.
Благодаря предварително!!!
И извинения за колегата че му пиша в темата!!!
Ееееееее,никой ли няма спомен къде имаше писано по този въпрос ?Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment